BRANŻOWE SPOTKANIE Z GASTRONOMIĄ DLA WŁAŚCICIELI I PRACOWNIKÓW FIRM USŁUG GASTRONOMICZNYCH

Category:

Ponad 100 osób wzięło udział w III edycji branżowego spotkania z gastronomią, organizowanego przez firmę PHU „MATEO”, które miało na celu ułatwienie dostępu do najnowszych trendów ze świata kuchni instytucjom i przedsiębiorstwom świadczących usługi gastronomiczne i zbiorowego żywienia.

Spotkanie podzielone zostało na dwie części – po prezentacjach producentów oraz „gotowaniu na ekranie”, odbyła się degustacja, gdzie każdy uczestnik mógł osobiście spróbować danego produktu. „To kolejna edycja naszego branżowego spotkania, które dedykujemy do firm i podmiotów z branży gastronomicznej i zbiorowego żywienia. Bardzo cieszy mnie fakt, że tak wiele podmiotów z różnych miejsc Polski zaszczyciło nas swoją obecnością. Wysoko została też oceniona przez uczestników, bezpośrednia degustacja, gdzie każdy z uczestniczących mógł osobiście spróbować prezentowane produkty” – komentuje zorganizowane wydarzenie – Stanisław Cabaj – właściciel firmy PHU „MATEO”.

Po części oficjalnej, uczestnicy mieli możliwość bezpośredniego nawiązania współpracy z producentami i uzyskaniu promocyjnych warunków biznesowych – w spotkaniu prezentowane były produkty firm: Lantmannem, Fanex, Konspol, Maxtop, Poltino, Eurocatering, Zaczyk, Frosta, Jagr, Polsmak, Nestle, Ice Mastry, Irving, Osm Skierniewice, Mateo.

Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji z tego wydarzenia.